Web Analytics Made Easy - Statcounter

مادر شهید محمدحسین حدادیان پیرامون اهمیت و ضرورت مقوله حجاب گفت: حجاب نه تنها محدودیت نیست،‌بلکه دژ محکمی برای بانوان در برابر آفات است.

«فاطمه تاجیک» مادر شهید محمدحسین حدادیان که برای شرکت در اجتماع دختران انقلاب در حمایت از حجاب و عفاف به اصفهان سفر کرده است،‌ در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان، پیرامون لزوم و اهمیت حجاب اظهار داشت: اسلام، در خود نسبت به حجاب التزام می‌آورد و یک بانوی مسلمان، در مرحله نخست، به حجاب خود شناخته می‌ود و در واقع اگر بانویی بخواهد، مصداق مسلمانی در وجود او محقق شود و نمود پیدا کند، بایستی نسبت به حجاب ملزم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مادر شهید حدادیان حجاب را دژ امنی برای بانوان مسلمان توصیف کرد و ادامه داد: حجاب نه تنها محدودیت نیست، بلکه دژ امنی برای بانوان مسلمان است. من از اوائل انقلاب محجبه شدم و تا اکنون که حدود ۵۰ سالگی را تجربه می‌کنم، هرگز مورد اذیت و آزار قرار نگرفتم در صورتی که می‌دیدم که همسن و سالان من، همان زمان جوانی که ملزم به حجاب نبودند، گرفتار خیلی مسائل می‌شدند.

 

وی حجاب را به سود بانوان دانست و در این باره بیان کرد: اگر خانمی واقعا طالب امنیت و آرامش است، حجاب این امنیت و آرامش را در خود دارد و در مرحله نخست به سود خود فرد است و در مرحله بعدی به سود خانواده آن فرد. اگر من با حجاب از خانه خارج شوم، یک امنیت اجتماعی را ایجاد کرده‌ام که شوهر من و برادر من نیز با یک روح سالم به خانه و خانواده بازمی‌گردد.

 

روشنگری فلسفه حجاب برای نسل جدید و با شیوه ‌های جدید

مادر شهید حدادیان درباره چگونگی فعالیت مردم انقلابی در حوزه حجاب خاطرنشان کرد: حجاب بایستی برای نسل جدید روشنگری شود و آن هم با شیوه‌های جدید انجام شود و نه صرفا با سخنرانی‌ها که نسل جوان این امر به معروف را بپسندد و به همین طریق فلسفه و چیستی حجاب را برای آنها روشنگری کنند.

 

وی با اشاره به اینکه برخی سعی دارند حجاب را جدای از عفاف معرفی کنند و این‌گونه بی‌‌حجابی و بدحجابی خود را توجه کنند تصریح کرد: همیشه گفته شده که از کوزه همان بون تراود که در اوست و حجاب و عفاف نمی‌تواند ۲ مقوله جدا از هم باشد. دل پاک، نیازمند ظاهر پاک است و ظاهر پاک نیز نیازمند دل پاک است و نمن نمی‌توانم بگویم که دلم پاک است، اما رفتار و گفتار ناپاک از من سر بزند چراکه منشا رفتار‌های آدمی، اعتقادات قلبی او است.

 

مادر شهید محمدحسین حدادیان در پاسخ به خواهش خبرنگار شبستان مبنی بر ذکر خاطره‌ای از شهید پیرامون حجاب،‌ خاطر نشان کرد: محمدحسین، مانند همه شهدا و همه افراد غیرت‌مند به حجاب اهمیت زیادی می‌داد و خود نیز نگاه پاک و درستی داشت که همسایه‌های ما، بعد از شهادت ایشان، تعریف می‌کردند که ندیدیم محمدحسین موقع ورود به آپارتمان، سربالا وارد آپارتمان شود و همه جا را نگاه کند و همواره سر به زیر بود و نگاه خود را حفظ می‌کرد و در مقابل نیز بر روی مسئله حجاب بانوان بسیار دغدغه‌مند و حساس بود و این اواخر، پیش از هادت نسبت به مسئله دختران خیابان انقلاب بسیار حساس شده بود و یکی از پرونده‌هایی که بر روی آن کار می‌کرد همین پرونده بود و به شدت روی آن وقت می‌گذاشت و نسبت به آن حساسیت نشان می‌داد.

 

به گزارش خبرنگار شبستان، شهید محمدحسین حدادیان، اسفند ۹۶ در فتنه دراویش در خیابان گلستان هفتم تهران به فیض شهادت نائل آمد./

پایان پیام/123

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز جمعه امام رضا ع زلزله مسجدسلیمان مقاومت حائری خراسان جنوبي معاون پارلمانی رئیس جمهور شهرستان میناب سازمان بهزیستی شیراز هفته عفاف و حجاب عفاف و حجاب حجاب حجاب و عفاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۵۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلّمان، قافله‌سالاران کاروان روشنگری

ایسنا/لرستان واژه‌ها در وصف وجود مبارک معلم عاجز و زبان‌ها در بیان فضایل اساتید بزرگوار قاصرند.

اول معلم خلقت، همان خداوندی است که در سوره عَلُق فرمود «بخوان به نام پروردگارت، همان کس که به وسیله قلم آموخت» پس بدانیم که معلمان جایگاه والا و رفیعی دارند.

جهان هستی جلوه‌گاه صفات خداوندی است آنجایی که از صفت جمیل بودن خداوند یاد می شود این صفت خداوندی را می‌توانیم در جنگل‌ها، گل‌ها و کوه و دشت ببینیم.

صفت دیگر که به قادر بودن خداوند اشاره می‌کند می‌توان قدرت خداوند را در هستی دید اما وقتی می گوید «ان الله علیم» صفت علیم و عالم بودن در معلم جلوه گر شده و تجلی می یابد و چنانچه هر جامعه ای به معلمان خودش ارزش و احترام بگذارد قطعاً آن جامعه به پیشرفت می رسد و استعدادهایش شکوفا می‌شود.

واژه‌ها در وصف وجود معلم عاجز و زبان‌ها در بیان فضایل اساتید بزرگوار قاصرند. چه می‌توان گفت در توصیف انسان‌های فرزانه‌ای که وجود پر برکتشان ترجمان شایسته‌ی آیات الهی و تبلور حدیث شریف «ان العلما ورثه الانبیا» است.

معلمی، آغازی بی پایان است و بزرگان درست گفته‌اند که بهترینِ مردم، معلم می‌شوند و آموزگارانی انسان‌ساز و فرداپرداز.

شناختی که از جاده علم و عقل عبور می‌کند؛ انسان را به سرزمین دانایی، رهنمون می‌سازد و این همان چیزی است که لازمه ساختن یک جامعه با نشاط و آگاه برای نیکو زیستن است. آموزگارانی که راه تعلیم و تربیت را هموار و جان تشنگان را به دریای معرفت، سیراب می‌کنند سزاوار ستایش و قدرشناسی هستند.

بلاشک، انعکاس ذهن پویا و خلاقِ معلمان است که در جامعه آینده ما متبلور می‌شود؛ معلمی که کردار و رفتارش مصداق درس‌ها و توصیه‌هایش باشد، دانش آموزانی شایسته، شهروندانی مسئول و با اخلاق و مردمانی قانونمدار تحویل جامعه خواهد داد.

معلمان خالصانه آموختن را برای جوانه‌های زندگی معنا می‌کنند و قافله‌سالاران کاروان روشنگری هستند؛ دانش‌آموزانی که ریشه در نگاه معلمان گرانقدر این مرز و بوم دارند بی‌گمان، میوه شیرین و ماندگارِ انسانیت خواهند داد.

اساس هستی بر تربیت انسان بوده و رکن اصلی در تربیت انسان معلم است. معلمی یک هنر است و هنر به سراغ معلم و معلم به سراغ هنر می‌رود و هر انسانی نمی‌تواند هنرمند و معلم باشد.

معلمان طلایه داران پیشرفت و تعالی در کشور بوده و معلم ماندنی‌ترین واژه علم‌آموزی در تاریخ ثبت شده و نام و اندیشه معلم از بدو خلقت تا برای همیشه ماندگار بوده و خواهد بود.

جامعه با تمام نقاط قوت خود محصول فکر و هنر معلم است، خود معلم و جایگاه معلم هم نشان دهنده فکر و هنر جامعه است یعنی با هم ارتباط تنگاتنگ دارند.

۱۲ اردیبهشت، روز ستایش دانایی، تعهد و عشق به رشد و تعالی جامعه است. این روز فرصت مغتنمی است تا از معلمان عزیز به عنوان پیشوایان فکری و فرهنگی جامعه، تجلیل و قدردانی شود.
تقدیر و تجلیل از مقام معلم نباید منوط به یک روز یا هفته باشد، معلمان در تمامی سال مورد تقدیر هستند.

نقش معلم در جامعه نقش پیامبری است و معلمی در سازندگی کشور و نیروهای انسانی جامعه نقشی بی‌بدیل داشته و روز بزرگداشت معلم، روز تکریم عشق و ایثار و روز تجلیل از کسانی است که شهد شیرین علم و دانش را جرعه جرعه در جان‌های تشنگان زلال معرفت جاری می‌سازند.

تاریخ پرافتخار ایران زمین و آثار فرهنگی به جا مانده از شخصیت‌های علمی و فکری، نشانگر جایگاه والای تعلیم و تعلم در این سرزمین است و بی‌تردید پشتوانه این تاریخ پرافتخار، عالمان و معلمان گمنامی هستند که همت بلند آنان، گنجینه فاخری از معارف و شخصیت‌های علمی را برای ملت ما ساخته و زمینه‌ساز فرهنگ و تمدن شده است.

آری روز معلم روز قدردانی از زحمات کسانی است که عاشقانه در میدان و سنگری قرار گرفته‌اند تا نسلی را تربیت کنند که آینده‌ در دستان آن‌هاست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بانوان کردستانی به یک نشان سیمین نقره دست یافتند
  • آزمون انتخابی تیم‌های کایاک زیر ۲۳ سال و جوانان برگزار شد
  • بانوان وزنه‌بردار خراسان شمالی در مسابقات قهرمانی کشور حضور دارند
  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!
  • جشنواره ملی منتظران در خاش برگزار شد
  • معلّمان، قافله‌سالاران کاروان روشنگری
  • پیشرفت ۹۰ درصدی مرحله اول ورزشگاه تختی
  • استقبال از طرح دوخت رایگان چادر در پرند چشم‌گیر است
  • بانوان مشگین‌شهری در حمایت از طرح عفاف و حجاب فراجا تجمع کردند
  • درخشش تیراندازان آذربایجان‌غربی در مسابقات آزاد کشور